Stage en praktijkbegeleiding
KDV en BSO De Springplank werkt erg graag met enthousiaste, betrokken, gemotiveerde en leergierige stagiaires. Wij bereiden stagiaires ieder jaar voor op het werk in de kinderopvang. We zijn een erkend leerbedrijf.

De samenwerking met stagiaires zorgt er mede voor dat De Springplank voortdurend actief bezig is met nieuwe ontwikkelingen en inzichten met betrekking tot de kinderopvang en het pedagogisch beleid. Het leerproces brengt namelijk altijd kennis van twee kanten!

Je wordt begeleid door ervaren pedagogisch medewerkers. Er zijn stagemogelijkheden voor studenten die een PW-opleiding volgen. Het gaat dan altijd om een BOL-stageplaats. Ook HBO-studenten zijn welkom. 

Vullen van de moestuin op wielen...

Wat wordt er van je verwacht?
Je loopt stage op een kleinschalige opvang. Je werkt met peuters, kleuters, het jonge en oudere schoolkind. Je leert de kinderen in een kleine groep heel goed kennen. Er wordt van je verwacht dat je goed naar de kinderen kijkt en vanuit de kinderen gaat werken.

Je werkt in een klein team. Er zijn volop ontwikkelingsmogelijkheden en eigen inbreng wordt absoluut gewaardeerd. Je loopt stage om te leren en dit doe je volop wanneer je bezig bent met de kinderen. Naast de begeleiding op de werkvloer word je ook actief betrokken bij de teambijeenkomsten. Deze hebben steeds een ander onderwerp.

Interesse in een stageplaats?

Ben jij die enthousiaste stagiaire en heb je interesse om stage te lopen op een kleinschalige kinderopvang? Neem dan contact op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klaar voor de herfst!