Elke dag vertrouwen ouders de zorg van hun kinderen aan ons toe. Wij besteden veel aandacht aan een uitdagende en gebalanceerde daginvulling.
We zien dat kinderen zich ontwikkelen en steeds nieuwe dingen ontdekken. We zorgen ervoor dat ouders hiervan op de hoogte zijn. Niet alleen door middel van een kort gesprekje aan het eind van de dag, maar ook door middel van het ouderportaal.
Het is een veilige en persoonlijke internetdienst met diverse handige hulpmiddelen om u op een verrassende manier te betrekken bij de opvang van uw kind. U kunt onder andere foto's bekijken, het laatste nieuws en het digitale schriftje lezen. Verder is er informatie te vinden over de pedagogisch medewerkers.
Digitaal schriftje
In het digitale schriftje leggen we een dagverslag vast met leuke en/of bijzondere gebeurtenissen. Dit verslag wordt per email verzonden, zodat u deze thuis rustig kunt lezen of via de mobiele telefoon. U kunt de foto's en schriftje samen met uw kind bekijken en er eventueel een gesprekje over hebben.


Wij hebben ook een informatieve pagina met foto's op Facebook en Instagram

Inloggen
Vul hieronder uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen in het ouderportaal:

 

Kwaliteit
Jaarlijks krijgen kindercentra een inspectiebezoek van de GGD. Dit om de kwaliteit de waarborgen. Deze bezoeken zijn sinds 2012 onaangekondigd. 

Inspectierapport GGD - september 2023 (KDV)
Inspectierapport GGD - september 2023 (BSO)